bakul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bakul krama/ngoko

  1. wong wadon sing dodolan (cilik-cilikan);
  2. êngg wong sing kulak pamêtuning padesan lsp. arêp diêdol manèh;
  3. êngg wakul;








Kata kunci/keywords: arti bakul, makna bakul, definisi bakul, tegese bakul, tegesipun bakul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.