bal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bal (Wl) krama/ngoko

  1. bundêran karèt utawa wlulang (dianggo dolanan);
  2. buntêlan gêdhe (kapuk lsp. sing arêp dikirimake);
  3. petunganing lawon, dluwang lsp;








Kata kunci/keywords: arti bal, makna bal, definisi bal, tegese bal, tegesipun balBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bal&oldid=102022"