bal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bal (Wl) krama/ngoko

  1. bundêran karèt utawa wlulang (dianggo dolanan);
  2. buntêlan gêdhe (kapuk lsp. sing arêp dikirimake);
  3. petunganing lawon, dluwang lsp;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bal&oldid=80763"