bal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bal (Wl) krama/ngoko

  1. bundêran karèt utawa wlulang (dianggo dolanan);
  2. buntêlan gêdhe (kapuk lsp. sing arêp dikirimake);
  3. petunganing lawon, dluwang lsp;








Kata kunci/keywords: arti bal, makna bal, definisi bal, tegese bal, tegesipun balBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org