bal tampèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bal tampèl Aksara Jawa: (ba)ꦭ꧀ (l) (_) (ta)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺ ()ꦭ꧀ (l)

  1. pc dolanan tènis;








Kata kunci/keywords: arti bal tampèl, makna bal tampèl, definisi bal tampèl, tegese bal tampèl, tegesipun bal tampèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.