balang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

balang krama/ngoko

  1. apa-apa sing dianggo nyawat









Kata kunci/keywords: arti balang, makna balang, definisi balang, tegese balang, tegesipun balangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org