bale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bale

  1. (Kw) omah;
  2. êngg ak pêndhapa;
  3. êngg ambèn








Kata kunci/keywords: arti bale, makna bale, definisi bale, tegese bale, tegesipun baleBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org