Menyang kontèn

bale

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

balé

  1. (Kw) omah;
  2. êngg ak pendhapa;
  3. êngg ambèn







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bale, makna bale, definisi bale, tegese bale, tegesipun bale

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.