bale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bale

  1. (Kw) omah;
  2. êngg ak pêndhapa;
  3. êngg ambèn







Kata kunci/keywords: arti bale, makna bale, definisi bale, tegese bale, tegesipun bale

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.