balik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

balik krama/ngoko

  1. êngg walik;
  2. (balikan) nanging barêng, nanging yèn, nanging rèhne;
  3. êngg bali;
  4. êngg mulih;
  5. br walik(-an), kuwalik;








Kata kunci/keywords: arti balik, makna balik, definisi balik, tegese balik, tegesipun balik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org