Menyang kontèn

balik

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

balik krama/ngoko

  1. êngg walik;
  2. (balikan) nanging bareng, nanging yèn, nanging rèhné;
  3. êngg bali;
  4. êngg mulih;
  5. br walik(-an), kuwalik;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti balik, makna balik, definisi balik, tegese balik, tegesipun balik

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.