balo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

balo êngg krama/ngoko

  1. kurang tanak (tmr. olah-olahan), mêntah;
  2. bodho, mogol (tmr. sêsurupan).








Kata kunci/keywords: arti balo, makna balo, definisi balo, tegese balo, tegesipun baloBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org