balo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

balo Aksara Jawa: (ba)ꦭꦺꦴ (lo) êngg krama/ngoko

  1. kurang tanak (tmr. olah-olahan), mêntah;
  2. bodho, mogol (tmr. sêsurupan).







Kata kunci/keywords: arti balo, makna balo, definisi balo, tegese balo, tegesipun balo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.