balo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

balo êngg krama/ngoko

  1. kurang tanak (tmr. olah-olahan), mêntah;
  2. bodho, mogol (tmr. sêsurupan).








Kata kunci/keywords: arti balo, makna balo, definisi balo, tegese balo, tegesipun baloBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=balo&oldid=102378"