balong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

balong krama/ngoko

  1. (utawa mbalong) lêdhok lan banyune ngêndhong (tmr. palêmahan);
  2. êngg blumbangan (tmr. dianggo ngingu iwak).








Kata kunci/keywords: arti balong, makna balong, definisi balong, tegese balong, tegesipun balong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.