Menyang kontèn

balung pêking

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

balung peking

  1. br wong kang sèkèng;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti balung pêking, makna balung pêking, definisi balung pêking, tegese balung pêking, tegesipun balung pêking

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.