Menyang kontèn

balya

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

balya

  1. br bali.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti balya, makna balya, definisi balya, tegese balya, tegesipun balya

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.