bamba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bamba krama/ngoko

  1. êngg mawa ({{arêng).









Kata kunci/keywords: arti bamba, makna bamba, definisi bamba, tegese bamba, tegesipun bamba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.