banèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

banèn

  1. aja banèn-banèn êngg pc aja nywara, aja kandha-kandha
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti banèn, makna banèn, definisi banèn, tegese banèn, tegesipun banèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.