Menyang kontèn

banar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

banar krama/ngoko

  1. longgar lan padhang (tmr. panggonan, papan);
  2. êngg ora sumpeg (tmr. ati);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti banar, makna banar, definisi banar, tegese banar, tegesipun banar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.