banar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

banar krama/ngoko

  1. longgar lan padhang (tmr. panggonan, papan);
  2. êngg ora sumpêg (tmr. ati);








Kata kunci/keywords: arti banar, makna banar, definisi banar, tegese banar, tegesipun banarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org