bancar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bancar krama/ngoko

  1. akèh lan bantêr wêtune (banyu susu lsp).









Kata kunci/keywords: arti bancar, makna bancar, definisi bancar, tegese bancar, tegesipun bancar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org