bandana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bandana (Snk) (Kw) ak

  1. tali, tampar, srimpêt;
  2. pakewuh
Kacocogna karo
  • bêndana.








Kata kunci/keywords: arti bandana, makna bandana, definisi bandana, tegese bandana, tegesipun bandana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org