bandana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bandana (Snk) (Kw) ak

  1. tali, tampar, srimpêt;
  2. pakewuh
Kacocogna karo
  • bêndana.







Kata kunci/keywords: arti bandana, makna bandana, definisi bandana, tegese bandana, tegesipun bandana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.