bandar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bandar

  1. (Prs) krama/ngoko ak kutha palabuhan;
  2. wong sing dadi pancêr (sing dimungsuh botoh liyane, tmr. main kêrtu, dhadhu lsp);








Kata kunci/keywords: arti bandar, makna bandar, definisi bandar, tegese bandar, tegesipun bandarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org