bandha

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bandha krama/ngoko

  1. kasugihan (barang, rajabrana lsp);
  2. pawitan (ing padagangan);
  3. êngg barang-barang sing arêp dianggo gawe omah;







Kata kunci/keywords: arti bandha, makna bandha, definisi bandha, tegese bandha, tegesipun bandha

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.