bandha-bandhu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bandha-bandhu

  1. (Kw) sugih bandha lan sugih sanak-sadulur.









Kata kunci/keywords: arti bandha-bandhu, makna bandha-bandhu, definisi bandha-bandhu, tegese bandha-bandhu, tegesipun bandha-bandhu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org