bandhol ngrompol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bandhol ngrompol Aksara Jawa: ꦧꦤ꧀ꦝꦺꦴꦭ꧀ꦁꦫꦺꦴꦩ꧀ꦥꦺꦴꦭ꧀
Lingga: (gêcul)

  1. pr wong ndhugal kêkumpulan padha wong ndhugal.









Kata kunci/keywords: arti bandhol ngrompol, makna bandhol ngrompol, definisi bandhol ngrompol, tegese bandhol ngrompol, tegesipun bandhol ngrompol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org