bane

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bane krama/ngoko

  1. ak swara;









Kata kunci/keywords: arti bane, makna bane, definisi bane, tegese bane, tegesipun baneBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org