bane

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bane krama/ngoko

  1. ak swara;









Kata kunci/keywords: arti bane, makna bane, definisi bane, tegese bane, tegesipun bane
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org