bangi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bangi krama/ngoko

  1. êngg pakan (ing pancing).









Kata kunci/keywords: arti bangi, makna bangi, definisi bangi, tegese bangi, tegesipun bangiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org