bangkèkan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bangkèkan krama/ngoko

  1. (madya, pamêkak ki ak). têngah-têngahing gêmbung (saburining wêtêng).









Kata kunci/keywords: arti bangkèkan, makna bangkèkan, definisi bangkèkan, tegese bangkèkan, tegesipun bangkèkan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org