bangsal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bangsal krama/ngoko

  1. omah gêdhe (lmr ing kraton).









Kata kunci/keywords: arti bangsal, makna bangsal, definisi bangsal, tegese bangsal, tegesipun bangsal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.