bangun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bangun

  1. nganyarake paningkah (dianggo sarat supaya bisa duwe anak lsp)









Kata kunci/keywords: arti bangun, makna bangun, definisi bangun, tegese bangun, tegesipun bangun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org