baning

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

baning

  1. (Kw) ak bulus.









Kata kunci/keywords: arti baning, makna baning, definisi baning, tegese baning, tegesipun baningBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org