banjar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

banjar krama/ngoko

  1. ak lêlarikan dawa;
  2. (utawa banjaran) (Kw) taman, pakêbonan;







Kata kunci/keywords: arti banjar, makna banjar, definisi banjar, tegese banjar, tegesipun banjar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.