banjir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

banjir

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko banjir
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

, gêdhe iline (tmr. kali);









Kata kunci/keywords: arti banjir, makna banjir, definisi banjir, tegese banjir, tegesipun banjir Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org