bantah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bantah krama/ngoko

  1. pêpadon prakara ngèlmu (kasampurnan);









Kata kunci/keywords: arti bantah, makna bantah, definisi bantah, tegese bantah, tegesipun bantah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.