bantal

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bantal krama/ngoko

  1. ganjêl êndhas (ing nalikane turu);








Kata kunci/keywords: arti bantal, makna bantal, definisi bantal, tegese bantal, tegesipun bantal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.