bantal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bantal krama/ngoko

  1. ganjêl êndhas (ing nalikane turu);









Kata kunci/keywords: arti bantal, makna bantal, definisi bantal, tegese bantal, tegesipun bantal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org