bantat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bantat krama/ngoko

  1. atos sarta kaku (tmr. roti, kulit abuh lsp).









Kata kunci/keywords: arti bantat, makna bantat, definisi bantat, tegese bantat, tegesipun bantat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.