banthak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

banthak êngg pc

  1. ndhaplang sarta gêdhe (tmr. sungu);
  2. sarwa gêdhe lan sêntosa (tmr. pawakan).








Kata kunci/keywords: arti banthak, makna banthak, definisi banthak, tegese banthak, tegesipun banthak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.