bantu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bantu krama/ngoko

  1. pitulungan;
  2. prajurit utawa wong-wong kang mitulungi;








Kata kunci/keywords: arti bantu, makna bantu, definisi bantu, tegese bantu, tegesipun bantu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org