bantu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bantu krama/ngoko

  1. pitulungan;
  2. prajurit utawa wong-wong kang mitulungi;







Kata kunci/keywords: arti bantu, makna bantu, definisi bantu, tegese bantu, tegesipun bantu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.