bapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bapa krama/ngoko

  1. wong atuwa (kang lanang);
  2. ak kanggo panyêluk marang wong kang kapêrnah tuwa;








Kata kunci/keywords: arti bapa, makna bapa, definisi bapa, tegese bapa, tegesipun bapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org