bar-ji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bar-ji

  1. pc babarji, babar-pisan.









Kata kunci/keywords: arti bar-ji, makna bar-ji, definisi bar-ji, tegese bar-ji, tegesipun bar-ji
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.