Menyang kontèn

bara tan bara

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bara tan bara

  1. br kanggo sesumbar ateges, mangsa abota ora!;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bara tan bara, makna bara tan bara, definisi bara tan bara, tegese bara tan bara, tegesipun bara tan bara

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.