baratan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

baratan êngg krama/ngoko

  1. sawah darbèke wong akèh;
  2. (mangsa baratan) mangsa rêndhêng;
  3. (tali baratan) tali wuwungan (kaolèhake molo).








Kata kunci/keywords: arti baratan, makna baratan, definisi baratan, tegese baratan, tegesipun baratan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.