barisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

barisan
Lingga: (baris)

  1. ak prajurit kang padha pacak baris;
  2. prajurit pribumi ing Madura;
  3. êngg ak pulisi.








Kata kunci/keywords: arti barisan, makna barisan, definisi barisan, tegese barisan, tegesipun barisan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org