baron

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

baron krama/ngoko

  1. êngg tanduran anyar (tmr. kopi lsp);
  2. (Wl) krama/ngoko sêsêbutaning pangeran (darah luhur ing Eropah).








Kata kunci/keywords: arti baron, makna baron, definisi baron, tegese baron, tegesipun baron
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org