Menyang kontèn

baron

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

baron krama/ngoko

  1. êngg tanduran anyar (tmr. kopi lsp);
  2. (Wl) krama/ngoko sesebutaning pangéran (darah luhur ing Eropah).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti baron, makna baron, definisi baron, tegese baron, tegesipun baron

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.