barut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

barut

  1. (wêsi barut) êngg krama/ngoko wilahan wêsi tipis (dianggo ngêban kothak lsp);








Kata kunci/keywords: arti barut, makna barut, definisi barut, tegese barut, tegesipun barut

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.