barut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

barut

  1. (wêsi barut) êngg krama/ngoko wilahan wêsi tipis (dianggo ngêban kothak lsp);









Kata kunci/keywords: arti barut, makna barut, definisi barut, tegese barut, tegesipun barut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org