Menyang kontèn

basang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

basang

  1. êngg pc bareng (basa, mbasa, mbasan);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti basang, makna basang, definisi basang, tegese basang, tegesipun basang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.