basar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

basar krama/ngoko

  1. (Ar) ak (paningal) maha-wikan.









Kata kunci/keywords: arti basar, makna basar, definisi basar, tegese basar, tegesipun basar Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org