bata-bata diadu bata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bata-bata diadu bata

  1. pc nyambut gawe wragade dijupuk saka olèh-olèhane;









Kata kunci/keywords: arti bata-bata diadu bata, makna bata-bata diadu bata, definisi bata-bata diadu bata, tegese bata-bata diadu bata, tegesipun bata-bata diadu bata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.