Menyang kontèn

bathi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bathi krama/ngoko

  1. payu luwih saka pawitan (kulakané);
  2. (utawa bathèn, bebathèn) luwihan saka pawitan (kulakan);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bathi, makna bathi, definisi bathi, tegese bathi, tegesipun bathi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.