batih

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

batih krama/ngoko

  1. brayat utawa wong-wong kang nunggal saomah sarta dadi têtanggungane;
  2. pc bojo;








Kata kunci/keywords: arti batih, makna batih, definisi batih, tegese batih, tegesipun batih
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.