bating

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bating

  1. êngg pc babar-pisan.









Kata kunci/keywords: arti bating, makna bating, definisi bating, tegese bating, tegesipun batingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org