batir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

batir êngg krama/ngoko

  1. rewang, kanca;
  2. rewang (batur).








Kata kunci/keywords: arti batir, makna batir, definisi batir, tegese batir, tegesipun batir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.