Menyang kontèn

batir

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

batir êngg krama/ngoko

  1. réwang, kanca;
  2. réwang (batur).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti batir, makna batir, definisi batir, tegese batir, tegesipun batir

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.