batir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

batir êngg krama/ngoko

  1. rewang, kanca;
  2. rewang (batur).








Kata kunci/keywords: arti batir, makna batir, definisi batir, tegese batir, tegesipun batir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org