batu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

batu krama/ngoko

  1. Cithakan:M watu, bata (lmr tmr. gawe tembok);









Kata kunci/keywords: arti batu, makna batu, definisi batu, tegese batu, tegesipun batu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.