bau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bau krama/ngoko

  1. lêngên;
  2. (utawa bêbau) wong kang nandangi (nggarap);
  3. êngg wong kang mitulungi, pitulungan;
  4. (utusan. bau desa) êngg kuli ing desa;
  5. êngg lêlurahing dhukuh (kêbawah lurah desa);
  6. ukuran jêmbar (± 7096.5 m2);








Kata kunci/keywords: arti bau, makna bau, definisi bau, tegese bau, tegesipun bau
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org