baung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

baung krama/ngoko

  1. bruwang;
  2. araning iwak loh;








Kata kunci/keywords: arti baung, makna baung, definisi baung, tegese baung, tegesipun baung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org