bawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bawa (Snk) (Kw)

  1. kaanan, sipat;
  2. uni, swara;
  3. êngg krama/ngoko wiwit, miwiti;
  4. (utawa bawa-swara) krama/ngoko têmbang kang dianggo mbukani gêndhing;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bawa&oldid=77149"