bawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bawa (Snk) (Kw)

  1. kaanan, sipat;
  2. uni, swara;
  3. êngg krama/ngoko wiwit, miwiti;
  4. (utawa bawa-swara) krama/ngoko têmbang kang dianggo mbukani gêndhing;








Kata kunci/keywords: arti bawa, makna bawa, definisi bawa, tegese bawa, tegesipun bawaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org